Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Golvslipning gav lyxigt intryck i Stockholm

En golvslipning i Stockholm kan förändra känslan i lokalen. Den kan gå från sliten och fläckig till ett rum med en varm och lyxig känsla – utan att byta golv.

Den lilla butiken i utkanten av Stockholm såg väldigt anspråkslös ut. Väggfärgen var nött och golven slitna. Trots detta såg Anna en stor potential i lokalen och kunde redan se sina kläder hänga längs väggar och på ställningar. Stilen skulle bli rustik och trälådor skulle tjäna som hyllor och korgar.

“Vad tror du?” sa mäklaren, och Anna hoppade till. På ett ögonblick togs Anna tillbaka från sin dagdröm till den privata visningen och mäklaren Marie. Vad skulle hon säga? Hon älskade den och hade redan i sitt huvud kontaktat både golvläggare och målare samt alla klädföretag hon ville arbeta med inom en snar framtid.

Golvslipning med snygg finish

Firman hon hittat gjorde golvslipning i Stockholm och mycket mer. Hon kunde knappt tro på turen hon haft. Företaget lade golv, målade och arbetade med byggprojekt. Allt detta innebar att hon bara behövde hyra in ett företag för att göra hela jobbet. Vid mötet gjorde hon klart att hon önskade en rustik känsla på trägolvet.

Renoveringen kom igång och hon kunde se framstegen för var dag som gick. Allt gjorde skillnad, men det mest imponerande var golvet. När de hade gjort golvslipning och avslutat med någon typ av finish hon inte visste namnet på, såg det ut som ett gammalt rustikt trägolv som åldrats med grace. Anna kunde inte ha varit mer nöjd.

3 Nov 2022