Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Målerfirma med bra service i Stockholm

Vid bokning av målerifirma i Stockholm är viktigt att höra sig för. Att höra med grannar och vänner som anlitat företaget. På det viset kan man känna sig trygg.

Bea och André hade suttit uppe flera kvällar när barnen somnat för att räkna på renoveringen de tänkt göra på huset. Det största behovet var ytterväggarna. De hade nyligen flyttat in och köpt huset för ett mycket bra pris. Anledningen var att det fanns en del att göra, som exempelvis att göra fasadmålning.

Färgen hade flagnat lite men de hade fått försäkrat att det inte fanns några fuktskador efter en besiktning. Paret hade från början funderat på om de skulle måla själva men insåg att de hade fullt upp med jobb och sina två små barn. De skulle hitta en målerifirma som kunde ta sig an jobbet istället.

Målerifirma hade bra referenser

De ville försäkra sig om att hitta en bra målerifirma i Stockholm. André hade hört föräldrarna berätta om när de bokat ett företag som drog ut på jobbet och till sist bara försvann. Dit ville de inte komma. Därför läste de allt de kunde hitta om en målerifirma de hittat.

De var inte nya på orten och hade förhört sig med både vänner och arbetskamrater om vilken firma man skulle välja. Den de nu hade kontaktat hade mycket goda vitsord från många i parets närhet. De kontaktade målerifirman som visade sig ha mycket serviceminded personal. Det här skulle bli bra, tänkte de medan de tackade ja till offerten. Kom i kontakt med en målare på denna sajt: www.målerifirmastockholm.nu

5 Oct 2022