Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Redovisningsbyrå i Stockholm tar över

När ett litet företag inte har någon kunnig kontorspersonal är det smart att hyra in en redovisningsbyrå i Stockholm. De har alla kunskaper som krävs.

Anders var nervös inför det steg han var i färd med att ta. Han skulle gå från att vara ett enmansföretag till att ha två stycken anställda. Visst skulle det vara trevligt att få arbetskamrater. Det var bara det att personal krävde en hel del ansvar. Han skulle bli arbetsgivare. Det var inte klokt.

Övergången var bara i sin linda ännu, vilket var tur då det var en hel del att stå i. Han hade ingen aning om han behövde ett lönesystem och i så fall vilket. Det skulle snart finnas fler frågor än svar och han hade redan bestämt att detta kräver professionell hjälp.

Hela rubbet lämnades till redovisningsbyrå i Stockholm

Mötet med redovisningsbyrån i Stockholm hade varit inbokat sen en vecka tillbaka. Nu var det dags och han var lite nervös. Men Lena som tog emot honom var trevlig och han kände sig genast bättre till mods. De diskuterade hans behov och hon ställde lite frågor för att få veta mer.

Lena berättade om att de hade tystnadsplikt, så han behövde inte oroa sig för att information om företaget skulle komma ut i en redovisning. Hon berättade om lönesystemet de jobbade med och försäkrade honom om deras gedigna kunskaper när det kom till skatter, semesterersättningar och annat som hörde till. Det här skulle bli bra. Proffsen tog hand om allt pappersarbete och han kunde fokusera på att tjäna pengar.

5 Jul 2022