Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Smidig trädfällning i Stockholm

Gör dig av med det gamla trädet genom att anlita en expert på trädfällning i Stockholm. Du blir kvitt alla skräpande löv, sly och allt besvär på samma gång.

Gamla träd kan vara vackra, som gamla ekar ur en sagobok. Men verkligheten är ofta ganska krass. Träd som har vuxit sig för stora inkräktar på tomten, går in till grannen och du riskerar att gamla murkna grenar lossnar och skadar skjul och uthus. Träd kan också luta fel, in på grannens tomt.

Kanske har du tröttnat på att kratta löv och vill göra en trevlig uteplats där trädet nu står. Ibland vill man göra förändringar, och när du anlitar en firma för trädfällning i Stockholm går jobbet fort och effektivt. De har moderna maskiner som snabbt får undan trädet, även om det lutar lite konstigt eller är förvuxet.

Trädfällning bit för bit

Trädet kan fällas i sektioner, om det verkar för farligt att bara helt enkelt ta ner det. Du får hjälp av proffs, och de gör dessutom i ordning efter sig. De transporterar bort sly och ved om du så vill. Vissa företag kan hugga veden åt dig också. Du kan få stubbfräsning utförd. Då sågar man några centimeter under markytan.

När du sedan lägger jord ovanpå och sår gräs där, syns det inte ett spår av trädet. Du kan njuta av fri sikt i din trädgård, mer ljus och fler möjligheter. Du behöver inte längre vara rädd för att någon murken trädgren skulle kunna ramla ner över folk och trädgårdsmöbler.

25 Nov 2022