Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Tandimplantat i Stockholm när livet varit hårt

Det kan vara riskabelt att leva om du ska ha en aktiv livsstil. Du kanske bryter ett ben eller får några tänder utslagna. Tandimplantat i Stockholm löser det.

Har du spelat hockey som ung? Det finns ingen sport där det är mer vanligt att bli av med tänder. Visst, idag spelar många med tandskydd. Men det skyddar ju knappast mot en projektil av vulkaniserat gummi som kommer med hög hastighet. Eller du kanske gillar kampsport, tror inte man behöver prata om riskerna i det. Oavsett anledning till varför du har blivit av med dina gaddar så ska du veta att med dagens teknik kan det lösas. Du ska inte behöva gå runt med en glugg i munnen som gör det besvärligt att le eller i värsta fall gör det svårt för dig att äta solid föda. Tandimplantat i Stockholm ger dig dina pärlvita tillbaka på ett mycket bättre sätt än vad löständer någonsin skulle kunna drömma om.

Tandimplantat – som dina egna tänder

Till skillnad från löständer så fästs tandimplantat via titanskruvar i ditt käkben. Detta görs i två steg: först borras skruvarna fast i käkbenet och sedan tillverkas dina implantat och installeras. Att implantaten fästs i dina käkar gör att du snabbare kan vänja dig och glömma bort att du inte har dina originaltänder. Du kommer att kunna äta och le som vanligt. Så oavsett anledning till att du har tappat dina tänder så borde du undersöka om tandimplantat i Stockholm är något för dig. Läs mer om tandimplantat på denna hemsida: www.tandimplantatstockholm.nu 

1 Apr 2022