Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Tandläkare i Solna – för framtändernas skull

Ingenting i världen blir lättare utan tänder. Råkar du slå ut dina tänder i samband med en fotbollsmatch bör du direkt efteråt kontakta en tandläkare i Solna.

Det kan gå vilt till på läktaren under AIK:s hemmamatcher i Solna ibland. Speciellt när det blir mål. Alla som är fotbollsintresserade och passionerade för en särskild klubb vet vilket rus och vilken lycka som sprider sig i kroppen när det blir mål. Man rör sig helt enkelt i den riktning som känslorna tar en, vart det än må vara. Oavsett om det så råkar vara med ansiktet och käften rakt in i räcke på läktaren. Sådant kan hända, men även om det händer och du råkar slå ut alla framtänder på kuppen så finns det ingen anledning till panik. Det är nämligen så att det finns gott om tandläkare i Solna. Tandvården är med andra ord aldrig långt borta.

Boka tid hos en tandläkare

Du kanske vill se färdigt matchen, men därefter gör du nog bäst i att boka en tid hos den där Solna-tandläkaren det pratades om. Du kan inte gå runt utan framtänder hur länge som helst. För det första gör det antagligen horribelt ont i din mun just nu. För det andra kommer allting bli svårare utan det normala antalet tänder. Som att äta fast föda när du bara kan tugga med kindtänderna. Eller för den delen att prata. Från ingenstans kommer du att börja läspa. Men tack vare tandläkaren kanske du alltså kan fortsätta säga bokstaven “S” även framöver.

22 Apr 2022