Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Vad är entresol?

Entresol kan liknas vid en slags mellanvåning. Där är det oftast inte så högt i tak, utan man får ibland böja nacken, eller hela ryggen, för att få plats.

Genom att bygga ett entresolplan kan du skapa större plats på samma yta som du redan förfogar över. Det ger dig ett extra lagerutrymme som du kan använda dig av. En sådan här liten åtgärd kan göra så att du inte behöver flytta, utan istället kan fortsätta att stanna kvar i de lokaler du har idag.

Ett entresolplan ligger ofta mellan två våningsplan och har i de flesta fall små fyrkantiga fönster. När det handlar om ett lager kan man bygga entresolplan i metall eller stålställningar. Då brukar de förses med ett skydd ifall de skulle bli påkörda. Det är även enkelt att sätta dit en rak trappa.

Entresol är lösningen för dig över lång tid

Ett entresolplan kan man lätt trilla ner ifrån om man inte vidtar vissa åtgärder. Då är det en pallsluss som gäller för att förhindra olyckor.Ytterligare åtgärder för att öka säkerheten kan vara att ha en självstängande dörr. Det enda du behöver göra är att förebygga med bra skydd.

Du kommer att spara både tid och pengar på att skaffa ett entresolplan istället för att behöva flytta till en annan lagerlokal. För vem vet när tiderna svänger och du inte behöver en så stor lokal längre. Med entresol kommer din hyra att ligga kvar på samma nivå för en lång tid framöver.

11 Dec 2022