Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Kunniga hantverkare i Stockholm

Vill ni renovera ert kök och skapa mer förvaringsplats? Maxa utrymmet genom att låta hantverkare i Stockholm platsbygga köket. Det behöver inte bli dyrare.

Mer förvaring och bättre arbetsytor står nästan alltid högst upp på önskelistan när man ska renovera köket. Men det är inte alltid det får plats med fler standardiserade köksskåp. Då kan lösningen vara att låta en hantverkare tillverka köksskåpen. Genom att frångå standardmått kan man utnyttja kökets yta maximalt och på bästa sätt.

Man kan exempelvis bygga köksskåp som går ända upp till taket. Eller låta snickra ett stort skafferi med plats för både specerier, köksmaskiner och mycket annat. För att få mer arbetsyta, men också förvaring, kan man slänga ut köksbordet och i stället sätta in en köksö som även kan fungera som matplats.

Att låta hantverkare platsbygga köket behöver inte vara dyrare

Att låta en hantverkare platsbygga och specialtillverka köksinredningen behöver inte vara dyrare än att köpa färdigbyggda köksdelar. Ett handsnickrat kök blir också mer praktiskt eftersom man anpassar inredningen efter behoven och den yta man har att jobba med. Men för att det ska bli riktigt bra måste man vara noggrann i valet av hantverkare.

Enklast är att ta hjälp av ett hantverksföretag i Stockholm som har stor erfarenhet av att platsbygga kök och som dessutom erbjuder totalentreprenad. Då kan ett och samma företag ansvara för hela renoveringen eftersom de har tillgång till elektriker, rörmokare, målare, golvläggare, med flera. Kontakta några olika hantverksföretag och ta in både offerter och referenser.

10 Oct 2022