Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Mäklare på Kungsholmen matchar perfekt

Att söka bostad kan vara en utmaning när man flyttar från en ort till en annan. Istället för att surfa planlöst på nätet kan en mäklare på Kungsholmen hjälpa.

Kristin hade fått jobb i Stockholm men ville inte bo inne i centrala stan. Då hon inte var van vid Stockholm med omnejd bestämde hon sig för att be mäklare i olika områden visa det bästa de hade. Hon gjorde upp en lista som slutade med fem mäklarfirmor. Nu kunde hon börja resan genom att plocka fram mobilen.

Den första orten hon valde var Kungsholmen. Det låter så mysigt, tänkte hon medan signalerna gick fram. En kvinna svarade genom att presentera sitt företag och sig själv, och frågade sedan vad hon kunde hjälpa till med. De bokade in en tid för visning av några objekt.

Mäklaren var så duktig att hon slutade leta

Det var en solig dag när de tillsammans besökte den första lägenheten på Kungsholmen. Kristin förundrades över grönskan som fanns överallt. De olika lägenheterna var fina, men den speciella känslan av hem infann sig inte. Mäklaren berättade att det fanns en lägenhet som inte var besiktigad och klar än, men om Kristin ville kunde mäklaren göra ett undantag för henne. Hon tackade ja och de for vidare.

De steg in i en charmig tvåa med mysiga prång. Utsikten mot ett grönområde var lugnande. Kristin blev förälskad i den med detsamma. Hon hade letat färdigt innan hon knappt börjat. Allt tack vare den vänliga mäklaren som gjorde det där lilla extra. Du kan läsa vidare om att hitta rätt mäklare här: www.mäklare-kungsholmen.se

18 May 2022