Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Planera en rolig fest för barn och vuxna

Skall du planera en fest framöver där både barn och vuxna skall delta? Det behöver inte vara så svårt då det finns tidlösa aktiviteter och festligheter som uppskattas av alla oavsett ålder. Vi hjälper dig planera så att det blir en trevlig och rolig tillställning för dig och dina gäster!

God mat uppskattas av alla

Alla människor behöver äta och när vi är mätta och belåtna så både är och har vi roligare. Se till att det finns mat på plats som kan ätas av alla. Idag går det att beställa catering som täcker in alla olika matpreferenser. Om du själv är intresserad av matlagning så uppskattas det alldeles säkert att du tagit dig tid att laga mat men var försiktig så att du inte tar på dig för mycket.

Nöden har ingen lag

För att man skall ha roligt är det viktigt att man inte fryser eller behöver gå på toaletten. Finns det risk för att det blir kallt och ni är utomhus så se till att där finns filtar. Du kan även hyra in infravärme eller liknande så ingen slipper frysa.

Portabla toaletter går också att hyra. Långa toalettköer leder ibland till att folk söker sig till buskarna vilket kan göra festen till en sanitär katastrof med missnöjda grannar. Se till att det finns tillräckligt med toaletter så håller du alla på gott humör.

Musik att dansa till

Musik lyfter vilken tillställning som helst. Vare sig det är ett liveband eller en enkel Spotify-lista så tar härlig musik festen till nya nivåer. För att musiken skall höra behöver du ordentliga högtalare eller ett PA-system. Sådant går att låna och kan även köpas ganska billigt. Bokar du ett liveband så brukar de ha med sig ett PA själva men det är alltid bra att höra så ni slipper den otrevliga överraskningen att vara utan högtalare.

Boka en magiker

En magiker som kommer till festen och trollar för gästerna är relativt ovanligt i Sverige, dock är det ganska vanligt och uppskattat i USA. Anlita en magiker i Stockholm för att göra festen speciell och magisk. Det är det där lilla extra som kommer göra festen helt oförglömlig.

Hyr in ett fotobås

Fotobås erbjuder både en rolig aktivitet för festen och gör dessutom att alla gästerna får med sig ett uppskattat minne hem i form av en fotoremsa. Du kan välja mellan olika typer av fotobås, ibland kan man själv dekorera bakgrunden i ett roligt tema som stämmer överens med festen eller lägga till sin egen logga.

Lycka till med planeringen av din fest!

20 May 2022