Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Att få specialanpassat smide i Stockholm

Ett företag som tillverkar och monterar specialbeställt smide i Stockholm måste vara kunniga för att möta både stora projekts och privatpersoners behov av stål- och järnprodukter.

En stentrappa med ett vackert räcke i järnsmide som kronan på verket kan vara en dröm som blir sann. Det gäller bara att hitta en smidesverkstad som kan utföra jobbet. Det inte är något man kan köpa färdigt. Nu finns det företag som har erfarenhet och omfattande kompetens inom bygg, svets och smide i Stockholm och har möjlighet att ta emot alla sorters projekt, stora som små.

Man kan i princip beställa allt från första spadtaget till rosenspaljén i trädgården och få det utfört av samma företag. Ett företag med bred kompetens och mångårig erfarenhet är det dessutom tryggt att anlita.

Vackra och hållbara smidesdetaljer passar in överallt och skapar säkerhet

Vackra trappräcken, balkongräcken och spaljéer är utsmyckning som höjer standarden på en byggnad och kan exempelvis göra en bostadsrätt mer attraktiv. Med smide kan man också skapa trygghet och skydd genom inbrotts- och fönstergaller. Ett specialanpassat galler kan vara dekorativt. Med specialtillverkade trädgårdsmöbler i gjutjärn blir bilden komplett. Ett företag med bred kompetens kan anlitas av byggbolag, små företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner för projektering och genomförande av egna eller andras drömmar.

Alla arbetsmetoder och lösningar är anpassade till ett modernt miljöansvar och man tar också arbetsgivaransvar genom att vara kollektivanslutna och se till att endast certifierad personal används vid krävande arbeten. Självklart hjälper man till med rot-avdraget för privatpersoner.

20 Aug 2021