Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Bästa vegetariska cateringen i Stockholm

Ska du anordna en fest med mat och gäster? Det är mycket att stå i när man ska ha en större tillställning. Man måste ta reda på vad gästerna har för kosthållning och allergier. Genom att beställa vegetarisk catering så har man iallafall något som passar både köttätare och vegetarianer. Alla kan äta vegetarisk mat! Det är sedan skönt att slippa ta hand om matrester, cateringfirman fixar allt sådant där. Istället för att tänka på mat kan du tänka på dina gäster och ha roligt.

Mat på jobbet

Man kan beställa catering till vilken måltid som helst, till både fest och vardag. Kanske skall ni ha ett möte på jobbet där ni behöver vara effektiva. Då kan man beställa fika, lunch och middag till ert konferensrum så ni slipper gå ut och lägga värdefull tid på att hitta en restaurang eller ett cafe. Om man beställer vegetarisk catering så håller man energin uppe. Kötträtter kan vara tunga och man blir trött efter man ätit då magen suger åt sig all kraft för att bearbeta det du stoppat i dig under lunch. Det finns många olika typer av mat att beställa, allt ifrån buffé till wraps. Kanske kan det vara läge att bjuda på en lyxig efterrätt för att belöna dina kollegor för ett väl utfört arbete?

Bästa vegetariska cateringen i Stockholm

Stockholm är en medveten stad som snabbt hakar på nya trender. Här är det lätt att hitta all världens mat! Det finns ett brett utbud av restauranger och många olika cateringalternativ i Stockholm. Om man vill prova vegetarisk catering så är Cicada ett hett tips! De erbjuder catering till hela Stockholm alla dagar i veckan. För dom är råvarorna i fokus och du kan räkna med en fräsch och delikat matupplevelse. Även om ni är på jobbet så kommer det kännas som ni är på fest!

Många anledningar att välja vegetariskt

Idag är det flera människor som är vegetarianer och det är inte så konstigt. Det finns en rad anledningar att välja vegetarisk kost. Att äta vegetariskt är helt klart det bästa alternativet för miljön då köttindustrin står för nästan 15 % av utsläppen av växthusgaser. Det är även ett bra hälsobeslut då vegetarianer drabbas i mindre grad av sjukdomar som njursten, åldersdiabetes, hjärt- och kärlsjukdomar samt vissa typer av cancer. Gör dig själv, dina kollegor och dina vänner en tjänst nästa gång du beställer catering och beställ vegetarisk catering!

9 Sep 2021