Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Braskaminer i Stockholm ökar trivseln

Att installera braskaminer i Stockholm har blivit mycket populärt. Dels för att det ökar trivseln men också för att det ger en behaglig och skön värme.

Tanken på att kunna komma hem och tända en liten brasa är nog något som de flesta gillar. Men en braskamin är en reell möjlighet som dessutom går att förverkliga fort. Att installera en braskamin går faktiskt fortare än man tror. Kan du tänka dig att på bara en dag kan allt vara klart?

I samband med att din braskamin levereras och monteras görs det även en installation av skorstenen. Allt sker samtidigt och det känns därför som om det går väldigt fort. Det som förmodligen tagit längre tid är att ta ett beslut om du vill ha en braskamin installerad eller inte.

Braskaminer i Stockholm finns i olika utföranden

En braskamin kan vara rund eller kantig. Det har ingen betydelse för funktionen, utan har mer att göra med vilken design du tycker bäst om. Den kan sitta vid ett hörn eller vara vid en rak vägg. Här är det rummets utformning som får vara avgörande. Det kan vara en stor braskamin eller en liten. Rummet avgör igen.

Att installera en braskamin i Stockholm kan bli riktigt bra om du tänker igenom allt ordentligt innan du köper en. Har du ett litet rum blir det bäst med en liten braskamin. Då kan du krypa upp i en fåtölj och kura ihop dig framför brasan utan att det blir olidligt varmt. Ett stort rum kan däremot härbärgera stora braskaminer. Se utbudet av braskaminer här: purefire.se

27 Sep 2022