Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Dags att sälja din bostadsrätt i Upplands Väsby?

Att sälja en bostadsrätt i Upplands Väsby kräver lite förarbete. Bland annat gäller det att hitta rätt mäklare för uppdraget som kan stötta dig genom processen.

Att välja mäklare är lite som att välja tandläkare; du vill ha den bästa som samtidigt inte kostar dig en förmögenhet. Att sälja en bostadsrätt i trakterna kring Upplands Väsby är knappast ett omöjligt uppdrag, tvärtom. Det finns alltid köpare som vill äga sin bostad med den bekvämlighet det innebär när det är en förening i bakgrunden.

När du väl börjat fundera på att sälja är det bra att kontakta flera olika mäklare. Personkemin är viktig och du ska känna dig trygg med mäklaren. Ofta tas ett första möte där du får hjälp med att reda ut hur processen kring försäljningen går till. Det innebär även alla dokument som behövs inför försäljningen.

Sälj en bostadsrätt i Upplands Väsby med rätt mäklare

När du väl har bestämt dig för att sälja bostadsrätt i Upplands Väsby och har hittat din mäklare kommer du få hjälp med fotografering och visningar. Inför visningarna får du en checklista hur du ska förbereda bostaden. Du behöver inte vara med utan det är mäklaren som sköter allt med intressenter.

Om det är flera intresserade av att köpa blir det i regel budgivning. Mäklaren kommer hålla i trådarna och kommer även ge dig råd kring vilket bud du ska acceptera. Ibland är det inte högsta budet som är bäst. Du kanske vill ha tid att hitta en ny bostad eller vill kunna flytta snabbt.

11 Jun 2022