Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Dags för golvslipning i Stockholm

Hur vet man att det är dags för en golvslipning? Vilka företag slipar golv i Stockholm? Och vilka golv går att slipa? Här kommer svaren på dessa frågor.

Vad sägs om att spara på miljö och pengar genom att slipa om ett golv istället för att lägga ett nytt? Det finns nog få som är negativa till den ekvationen. Men vilka golv går att slipa om? Jo, för att kunna utföra en golvslipning i Stockholm så måste golvet vara gediget av någon sort.

Det innebär att det ska vara ett gediget plankgolv, eller parkett. Men det går även att slipa om gjutna golv, som betonggolv eller terrazzo. Har man någon av dessa golv så är den första rutan bockad och klar. Då är det bara att gå vidare till nästa fråga som ska besvaras inom projektet golvslipning.

Golvslipning med ytbehandling

En viktig fråga som också behöver besvaras är ifall det är dags för en golvslipning. Där kan man antingen fatta beslutet eller kontakta en firma som får komma och ta en titt. Kan det vara vilken byggfirma som helst? Nej, att slipa golv är inte något som byggfirmor generellt utför. Därför är det viktigt att söka efter ett företag som är proffs på golvslipning i Stockholm.

När man bestämt sig för att slipa om golvet, och valt ett företag, så kommer den sista frågan. Vilket ytskikt ska man välja? Där kommer tycke och smak in. Men även ifall golvet endast fräschats upp eller om partier bytts ut och därmed har annan grundfärg. Ta hjälp av detta företag när det vankas golvslipning: stockholmsgolvslipning.nu

13 Oct 2022