Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Dumpa din kille och satsa på en mäklare på Södermalm

Du som vill avsluta ditt förhållande gör klokt i att raskt starta upp ett nytt. Gärna med en mäklare på Södermalm som kan hjälpa dig hitta en ny bostad.

Många stockholmare som lever i ett dåligt förhållande tvekar inför att göra slut av den enkla anledningen att det är så svårt att få tag på bostad i huvudstaden. Men livet är för kort för att vara tillsammans med någon som inte behandlar dig väl, eller som du helt enkelt inte är kär i längre. Det där med lägenheten löser sig nog, bara du går på tillräckligt många visningar.

Det finns nämligen en hel del singlar som jobbar som mäklare på Södermalm. Stockholm är en av världens mest singeltäta städer, och det är giltigt för alla yrkesgrupper. Om du är fräck nog kan du faktiskt börja springa på lägenhetsvisningar redan innan du avslutat ditt förhållande. Det är lika bra att vara förberedd när det väl sker.

Ragga upp en mäklare på Södermalm – eller bli en själv

Naturligtvis kan ingen garantera att en mäklare på Södermalm är intresserad av att ragga på sina kunder. Men det kan vara värt ett försök. Och om det inte leder till romans, kan ett personligt samtal leda till något helt annat. Kanske blir du inspirerad att själv börja jobba som mäklare. Det är ingen dum idé. Och under den relativt korta studietiden kommer du bergsäkert komma i kontakt med någon som kan ordna ett andrahandskontrakt som faktiskt följer alla konstens regler.

1 Jun 2022