Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

En valpkurs med bra lokaler i Stockholm

Det bästa sättet att lära känna din hund och få den att förstå vad du vill att den ska göra är att gå en valpkurs i stora välutrustade lokaler i Stockholm.

Det tar tid och kräver tålamod och tydlighet att få ordning på en liten busig och nyfiken hundvalp och då underlättar det att gå en kurs. På en valpkurs i Stockholm får du träffa andra hundägare i samma situation och där finns erfarna och utbildade instruktörer som ger dig råd och hjälp.

Du kan anmäla dig och din hund till en valpkurs redan när valpen är tre eller fyra månader gammal. Då kan den börja förstå och följa de enklaste uppmaningarna “Sitt, Ligg, Hit” och du kan börja kommunicera och öva lydnad med hunden.

Du och din hund får vänner på en valpkurs i Stockholm

När du går en valpkurs i Stockholm får din hund också lära sig att fungera tillsammans med andra hundar i stora, välutrustade lokaler. Den får också börja öva att lyssna till dig även när det finns annat som är mer spännande. Inkallning kan vara svårt att öva på egen hand eftersom det är svårt att hitta säkra förhållanden, och därför är de stora lokalerna en tillgång.

När du anmäler dig och din hund till en valpkurs i Stockholm börjar en resa som du kan komplettera med andra kurser i agility, nosework och rallylydnad när hunden blivit större.De flesta hundar älskar utmaningar och det är ett roligt sätt att skapa kontakt med din vän.

11 Jun 2022