Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Gå en intensivkurs i Stockholm och få körkortet snabbt

Det behöver inte ta flera månader eller ett år att skaffa körkort. Går du en intensivkurs på en trafikskola i Stockholm kan du ha körkortet på två veckor.

Kanske har du försökt att komma igång med att ta körkort men det fungerar inte eftersom det alltid kommer något annat emellan som gör att du tappar kontinuiteten – och så rinner det ut i sanden. Många gånger blir man då tvungen att börja om från början, och det tar emot.

För att slippa uppbokade vardagar och en lång inlärningsprocess kan du boka en intensivkurs i Stockholm. Att gå en intensivkurs innebär att du under två veckors tid helt och hållet ägnar dig åt att köra bil och läsa teori. Är du studerande kan du göra det under sommaruppehållet, annars får du ta den semester som verkligen förändrar ditt liv.

En intensivkurs i Stockholm har många fördelar

Bilkörning handlar mycket om att få in vissa moment “i ryggraden”. Dragläge, pedalernas placering och funktion är saker som du efter ett par lektioner inte behöver tänka på. Det sitter i kroppen och det är då du börjar bli en van förare. Sedan återstår att bli bekväm med stadstrafik och landsvägskörning.

När du dagligen övar bilkörning kommer “ryggradsmomenten” att nötas in snabbare och du kommer på ett tidigt stadium att känna dig trygg bakom ratten. På en intensivkurs övar du all bilkörning men får också de teoretiska kunskaper som är nödvändiga. Du får också gå de två obligatoriska kurserna Riskettan och Risktvåan. Efter två veckor kan du vara klar för körkortsprovet.

1 Aug 2022