Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Håll huset varmt med förnybar isolering

Finns det verkligen miljövänlig isolering? Det gör det. Hör av dig till en specialist som är nära till hands, och som vet hur du bäst isolerar ditt hem.

Det är skönt att ha ett varmt hem, speciellt i kalla tider. Med en bra isolering så behöver du inte oroa dig för att den sköna värmen bara ska försvinna rakt ut i intet. Isolering är också ett bra sätt att undvika fuktskador, och speciellt om du använder rätt typ av isolering. Den miljövänliga sorten.

Det är viktigt att du hyr in ett proffs när det är dags att isolera huset. Det är en av dessa saker som måste bli gjort bra redan från början. Om ditt hus är dåligt isolerat eller om du eller den inhyrde hantverkaren slarvat med isoleringen när den monterades, så kommer det att vara ett problem under en lång tid. Det kan isolera fukten, istället för att transportera ut den.

Om du behöver byta isolering

Detta låter såklart jätteknepigt. Måste man riva upp hela väggen för att isolera om? Men om du har att göra med ett erfaret företag så finns det alltid sätt att isolera ditt hus, utan att behöva riva upp alla väggarna.

Så gör rätt från början, men om du behöver tilläggsisolera eller om det blir något problem med din isolering så är det bara att höra av dig till någon som verkligen kan sitt jobb. Kolla också upp vad du har för isolering, och fundera på om du kan byta upp dig till ett bättre, miljövänligare alternativ.

Ta reda på mer om isolering på denna sida: https://www.isoleringstockholm.nu/ 

25 Jan 2023