Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Hitta en bra flyttfirma i Solna

Den som vill ha hjälp med flytten har gott om flyttfirmor att välja mellan. Här kommer några tips för er som letar efter en pålitlig och bra flyttfirma i Solna.

Det finns gott om flyttfirmor att välja mellan för den som vill ha hjälp med flytten. Tyvärr är det inte alla som är bra eller ens seriösa. Inte sällan är det de som erbjuder flytthjälp till riktigt lågt pris som man ska se upp för. De har sällan försäkringar som täcker om något skulle skadas eller gå sönder.

Många gånger har de inte heller fast anställd personal och betalar sällan rättvisa löner. Det gäller därför att se upp med vem man anlitar. Bästa sättet att hitta en riktigt bra flyttfirma brukar vara att fråga vänner och familj om rekommendationer. Men man kan också be om referenser. Fast då är det viktigt att man även kontrollerar dessa.

Jämför priser mellan olika flyttfirmor

Vill man anlita en flyttfirma i Solna kan det det löna sig att jämföra olika aktörers priser. Men innan man tar in offerter kan det vara bra att fundera över hur mycket hjälp man behöver. De flesta flyttfirmor kan hjälpa till med att packa och skruva isär möbler. Vissa kan också hjälpa till med att flyttstäda och att packa upp i de nya bostaden.

Väljer man att själv sköta packningen gäller det att inte packa för tungt och att vara noga med att slå in ömtåliga saker i bubbelplast eller silkespapper. Tallrikar ska också helst placeras stående i flyttkartongerna och inte staplas på varandra. Hör av dig till en flyttfirma på denna sajt: flyttfirmasolna.se

31 Jul 2022