Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Laddstation i Stockholm – för framtidens bilar

Laddstationer i Stockholm är det senaste som utvecklas med raketsnabb hastighet. Överallt dyker de upp och tur är väl det. Då kan du ladda bilen när du vill.

Visst vore det väl underbart om du kunde ladda bilen medan du utförde ett annat ärende? När du är hos frissan kan du sätta elbilen på laddning, så är den redo att rulla vidare när du är klar med håret. När du är på jobbet är det smartast att ladda under tiden du jobbar, så du direkt kan ta dig dit du ska efteråt.

Nu är vi inte långt ifrån att ha laddstationer vid varje gathörn. Att ladda bilen med el kommer bli så mycket enklare än att fylla den med bensin eller diesel. Framförallt kommer det märkas i plånboken, då det inte kostar så mycket att tanka en elbil. Det blir en tydlig skillnad.

Att installera en laddstation i Stockholm

Det är många bolag som har börjat med att installera laddstation i Stockholm. Det är helt enkelt en ny bransch som växer fram. Det handlar som vanligt om tillgång och efterfrågan. Finns det fler och fler elbilar behövs det fler och fler laddstationer. En tydlig och enkel matematisk slutsats.

Det behövs någon som kan installera laddstationen och hålla koll på vilka regler som gäller. Det är här de nya bolagen kommer in i bilden. Plötsligt inser någon att denna tjänst är något som kommer efterfrågas. Eller så är det tvärtom. Tjänsten efterfrågas först och bolagen växer upp i takt med efterfrågan.

29 May 2022