Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Målare förvandlar barnkammare till tonårsrum i Stockholm

Håll koll på ditt barns umgänge genom att se till att de hänger hemma hos er. Att låta en målare i Stockholm måla över barnrumstapeterna är en bra början.

Vad är din största skräck som tonårsförälder? Kanske att ditt barn ska börja umgås med oönskade element. Dåligt umgänge kan leda till vad som helst. Ett bra sätt att hålla koll på ditt barns umgängeskrets, är att se till att de gillar att hänga hemma hos er. Att erbjuda ett öppet och tryggt hem kan vara välkommet för många ungdomar. Hellre det än ute på stan.

Men då gäller det att ditt tonårsbarn faktiskt vill bjuda hem sina polare. Och det kommer han eller hon sannolikt inte göra om tonårsrummet inte ser ut som ett tonårsrum. Utan som en barnkammare för småbarn. Det är lätt att tiden går lite för fort för dig som förälder. Men om bården med nallebjörnar fortfarande sitter uppe, är det dags att måla om.

Målare tillgodoser tonåringens önskemål

En målare i Stockholm kan hjälpa dig omvandla barnrummet till en häftig lounge. Låt gärna din tonåring välja väggfärg eller tapeter helt fritt. Det är ju bara att du målar om igen, när ungen flyttat hemifrån.

Kom ihåg att barnets rum faktiskt inte är ditt rum. I alla fall inte när det är en tonåring det handlar om. Och du kan naturligtvis inte tvinga tonåringens gäng att hänga hemma hos er. Vill de inte, så vill de inte. Men du kan i alla fall kratta manegen för att ge dem bra förutsättningar.

21 Aug 2022