Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Öva på en halkbana i Stockholm

Dina första lärdomar, liksom en repetition av dessa, vad gäller att köra bil i halka, kan du få på en halkbana i Stockholm. Varför inte boka in hela företaget?

Håller du på att ta körkort för personbil? Eller är det tvärtom så att det var väldigt länge sedan som du tog ditt körkort? I båda dessa fall finns det en sak att rekommendera. Eller ja, i det förstnämnda fallet är det till och med obligatoriskt. I det andra fallet kanske det borde vara obligatoriskt att friska upp kunskaperna med jämna mellanrum.

Vi snackar om att träna på på halkkörning. Att under överinseende av kunniga handledare slira runt på en halkbana. Om du går på körskola så kan du med all säkerhet boka in en tid genom dem. Annars får du fixa det själv. Du behöver som tur är inte leta länge för att hitta en sådan i närheten av Stockholm.

Träna med moderna bilar på halkbana

Och, som sagt, även du som haft körkort i många år skulle nog ha nytta av en repetitionskurs. För, handen på hjärtat, känner du dig verkligen säker och trygg med dina färdigheter när halkan kommer som en överraskning? Dessutom så är moderna bilar ganska annorlunda att köra i halka jämfört med dem som du tränade med för några tiotal år sedan.

Ett tips som du kan ge ledningen på företaget där du arbetar, är att boka in hela personalen som ett företagsevent. Särskilt lämpligt är detta naturligtvis om ni har många resande säljare eller personal som dagligen pendlar med bil. Kör halkbana och ta körkort hos denna trafikskola: www.halkbanastockholm.biz

30 Sep 2022