Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Personlig städhjälp i Stockholm

När du bestämt dig för att underlätta vardagen genom att anlita en personlig städhjälp i Stockholm är det bara att tala om vad du vill ha städat och hur ofta.

Det är den regelbundna städningen som kan bli så tråkig eftersom du gör samma sak varje vecka. Damma, dammsuga och tvätta golv. Kök och badrum ska städas och det kan kännas så tröstlöst eftersom du vet att så snart du städat så börjar det bli smutsigt igen. Hunden kommer in med leriga tassar, brödsmulor från kvällsmackan hamnar på golvet och det är åter dags att städa.

När du anlitar en städhjälp i Stockholm slipper du ifrån den monotona städningen. Du plockar bara undan kläder och andra saker som bara du som vet var de ska vara. Så kommer din städhjälp och gör resten av arbetet. Hur ofta din städhjälp kommer bestämmer du själv. Det kan räcka med en gång i månaden men du kan också få städning en gång i veckan.

Din städhjälp i Stockholm är ingen främling

Den person som får uppdraget att städa ditt hem vet hur du vill ha det. Du bestämmer vad som ska göras vid varje tillfälle och vill du utöka städningen med storstädning eller fönstertvätt är det bara att säga till.

Din städhjälp har de nycklar och koder som behövs för att komma in, men de är i säkert förvar. Den personliga städhjälp som kommer till ditt hem är utbildad för att städa, har ansvarsförsäkring, avtalsenlig lön och skriver på ett sekretessavtal för att ditt privatliv ska förbli privat.

14 May 2022