Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Snyggt hemma med golvslipning i Stockholm

Vill du få det fint hemma är en golvslipning i Stockholm ett bra sätt. När golven är fina och i bästa skick kommer både möbler och textilier till sin rätt.

Har du inte möjlighet att göra en totalrenovering av bostaden är det en god idé att börja med golvet. När rummet är tomt kan du anlita en professionell golvslipare som gör hela jobbet åt dig. Du behöver inte oroa dig för slipdamm, för det sugs in direkt i moderna slipmaskiner.

Golvet får ny lyster när du väljer lack eller olja, och golvsliparen kan tipsa om vad som passar till dina golv. En parkett är hård, men ett furugolv är mjukt, så det krävs olika typer av ytfinish för att det ska hålla. Det är en fördel att måla tak och väggar när du ändå håller på, men golven är det som gör verklig skillnad.

Golvslipning tar bort slitage

Alla trägolv blir repiga och får märken när där bor folk. Det är helt naturligt och svårt att undvika. Därför är det så perfekt att golvslipningen suddar ut decenniers slitage på ett litet kick. Leksaker som har kastats, katter som klöser, fläckar efter fester, allt det där som tillhör det dagliga livet är inte så farligt. Det går att slipa bort.

Det är så enkelt att begära pris på golvslipning. När du har bestämt dig kommer det proffs hem till dig. Golven ska slipas av yrkeskunnigt folk för att det ska bli lyckat och jämnt. Sedan kan du bara gå och mysa.

28 Oct 2022