Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Solarium i Hammarby sjöstad gör livet lite varmare

Tänk att få besöka ett solarium i Hammarby sjöstad. Efter en stund där kommer livet kännas både varmare och mjukare. Alla muskler slappnar av så fint i värmen.

Det finns nog inget som går upp mot ett besök i ett solarium om du känner dig frusen och glåmig. Kombination av värme och lite färg på kroppen gör dig genast så mycket gladare till sinnes. Är du riktigt nedkyld kan ett bastubad sitta fint men då missar du att få fin färg.

För dig som anser att det är viktigt att behålla solbrännan du fått under sommaren är det i princip omöjligt att inte gå på solarium. För dig som vill preppa kroppen lite innan sommaren kommer igång är det en självklarhet att ta en sväng till solariet först. Ingen vill väl bli bränd av solen.

Solarium i Hammarby sjöstad är en oas för alla soldyrkare

Tack vare att det finns ett solarium i Hammarby Sjöstad kan alla som är soldyrkare vara bruna och fina under hela året. Det är så lätt att skaffa sig ett kort om du vill gå många gånger. Då blir det billigare. Eller så tar du tillfället i akt och ser till att du har möjlighet att njuta oftare till samma pris.

En positiv sak med att sola på ett bra solarium är att strålarna får kroppen att producera D-vitaminer. Med dagens teknik är det dessutom inte samma fara att sola som det var för några decennier sedan. Lysrören som finns nu är de säkraste som finns.

26 Jun 2022