Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Sugen på ett nytt golv i Sollentuna?

Golvet är lite av hemmets spegel. Slitna golv gör att det inte spelar någon roll hur vackra möbler det finns i rummet. Bor du i Sollentuna har du goda möjligheter till billig golvslipning.

Det är lätt att köpa nya golv och ge hemmet det lyft det behöver. För tråkiga och slitna golv gör sällan någon glad. Den allra vackraste inredningen dras direkt ned när golvet inte matchar. Här kan du stanna upp om du bor i Sollentuna, för har du ett slitet golv går det i stället att slipa. Bra golvslipning i Sollentuna kan du lätt hitta om du inte vill göra jobbet själv. Faktum är att de allra flesta golv som är trägolv går att slipa. Bra för miljön och din plånbok. För lägga nytt golv kan bli kostsamt.

Golvslipning gör susen

Professionell golvslipning går ganska snabbt då företag har rätt utrusning och det behöver inte alls bli dyrt. De populära laminatgolven är förvisso enkla att lägga, men de billiga varianterna håller sällan bra kvalitet. Då får du byta ut dem om de blir slitna för de går inte att slipa. Det är inte bra för miljön och det är resursslöseri.

Ta hjälp av en expert i stället och se om ditt befintliga golv går att rädda. Låt dig sen inspireras av olika nyanser och färger. För det går att byta färg på trägolv. Tänk dig ditt gamla golv men i stället i en mörkare ton, eller ljusare. Få saker är omöjliga när du vill förändra ett trägolv.

20 Jul 2021