Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Ta hjälp med att få arbetstillstånd

Har du någon i din bekantskap som nyligen kommit till Sverige från ett annat land? Och som behöver hjälp med att få sitt arbetstillstånd? Läs vidare här.

För att få börja arbeta i Sverige när man kommer från ett annat land, måste man ibland ha både ett visum och ett arbetstillstånd. Utan detta är det inte lagligt att arbeta här och det anses vara ett straffbart brott även för en arbetsgivare. Så att ha allting i ordning inför arbetet är såklart väldigt viktigt. Det är inte så skrämmande som det kanske kan låta och det blir betydligt enklare om du väljer att ta hjälp av en advokatbyrå som har specialiserat sig på just arbetstillstånd. Med deras hjälp går processen mycket snabbare än vad den annars skulle hade gjort. Det innebär att du kan korta ned väntetiden från över ett år till bara några dagar.

Få hjälp med arbetstillstånd från en certifierad byrå

Hur enkelt eller svårt det är att få ett arbetstillstånd varierar från fall till fall. Men man har stora fördelar om man skaffar sig kunskaper om hur det går till. Bara för att man inte får ett arbetstillstånd på första försöket så är det inte kört. Byrån kan hjälpa dig att fixa till och göra en ny ansökan. Det lönar sig att använda sig av en byrå som är certifierad av Migrationsverket. De är experter inom området och vet hur de ska hjälpa dig på allra bästa sätt för att få ett arbetstillstånd.

11 May 2022