Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Tatuering för dig i Stockholm

Du som har funderingar på om du vågar dig på en tatuering i Stockholm kan ta vägen förbi ett av alla ställen och prata med någon där. Kanske besöka flera.

Är du osäker på om du vågar tatuera dig? Prata med någon som gör tatuering. Be att få se bilder på de arbeten de gjort innan. Ställ alla frågor du behöver ha svar på. Det är bara du som vet om du vill det här. Kanske ska du börja med en liten symbol på axeln först för att testa.

Är du rädd för att det ska göra ont tar du bara och sätter din första tatuering på ett säkert ställe. Axlar, armar och lår sägs vara de minst smärtsamma ställena. Det beror på att de är fulla med fett och muskler. Det finns ju de som är väldigt taniga och då känns det nog där också.

Tatuering i Stockholm och eftervård

All form av manipulation med din kropp kräver att du vårdar den efteråt. Det är viktigt att du inte rör tatueringen mer än nödvändigt Att klia och hålla på att peta på den är direkt olämpligt. Du ska hålla både dig och din tatuering ren. Ha rena lakan samt kläder som sitter löst och bekvämt.

Behöver du på någon sätt röra vid tatueringen ska du först tvätta händerna. Även om du ska vara ren ska du vänta med bad i flera veckor. Ända tills allt är läkt. Solarium är såklart något du ska undvika precis som direkt solljus. Boka in tid på denna tatueringsstudio: tatueringstockholm.nu

3 Sep 2022