Upptäck Stockholm!

Upptäck Stockholm | Allt du behöver veta om din huvudstad

Vem vill köra gokart Stockholm

För alla gokartfantaster finns det nu en riktigt bra gokartbana som gör det möjligt att köra gokart i närheten av Stockholm. Det är bara att ge järnet.

Full fart framåt och två hjul i kurvorna kan vara ord som bäst beskriver livet på gokartbanan. Det gäller att ta sig fram före alla andra. Inte ge sig om det känns trångt och lite fullt i kurvorna. Ge järnet på raksträckorna och ligg på bästa platsen så du kommer först i mål.

Det här med att köra gokart är inget för dem som hela tiden vill släppa fram andra före sig själva. När du ger dig in i den här leken handlar det om att ta sig fram i alla lägen. Ingen får stå i vägen när du kommer susande. Samtidigt måste du vara hänsynsfull så du inte prejar någon av banan.

Gokart kan vara din nästa roliga partygrej i Stockholm

Samla ihop ett gäng med dina häftigaste kompisar och sätt sikte på en rolig dag där ni kör gokart i Stockholm. Det är en rolig tävling där alla kan vara med. Även om man aldrig tidigare kört gokart är det roligt att susa fram på banan och försöka hålla farten uppe i kurvorna.

Det kan vara ett trevligt inslag i en möhippa eller en svensexa. Tänk på att alla som sätter sig bakom ratten är nyktra. Ingen alkohol är tillåtet när man kör bil. Inte ens i en gokart. Även om man inte tänker på det så kommer en gokart upp i hög hastighet.

3 Oct 2022